вторник, 22 март 2011 г.

ЛГ добија званичник ВЦП-700 Бежични Пуњење писање, не успева да обезбеди цене

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/lg-gets-official-with-wcp-700-wireless-charging-pad-fails-to-pr/:
Дакле, има добре вести и лоше. Наравно, ми ћемо почети са бившим. Месец дана након што смо приметили овог лика који се шуња око на Мобиле Ворлд Цонгресс, ЛГ је коначно узети (званични) обавија ван својих долазних ВЦП-700 Бежични Пуњење писање. То је прилично познато дизајн - танак (6.29-к 3.54-к 0.39 инча), индуктивни пуњење јастучићи са батеријом од ЛЕД диода да вас обавестим тренутни статус ствари. Ми смо погађање овај момак је дизајниран тако да у почетку рад са Веризон везане револуција , али с обзиром да Нокиа не помиње шта телефони / предметима ће на крају бити компатибилни, то ће морати да остане само то за сада. Што се тиче лоше вести? Па, осим не знајући шта ова јединица је за (у погледу компатибилности), ми смо такође оставили у мраку када је у питању цена и датума испоруке. Али, хеј, барем имамо трио високе резолуције за бленути у.

Наставити читање ЛГ добија званичник ВЦП-700 Бежични Пуњење писање, не успева да обезбеди цене

ЛГ добија званичник ВЦП-700 Бежични Пуњење писање, не успева да обезбеди цене првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 14:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар