вторник, 22 март 2011 г.

Контура покреће тражило Апп, иПхоне омогућава да се обратите вашем ЦонтоурГПС (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/22/contour-launches-viewfinder-app-lets-your-iphone-talk-to-your-c/:
Контура покреће тражило Апп, иПхоне омогућава разговарајте са вашим ЦонтоурГПС
Шлем ЦАМ поклоник? Контур је ЦонтоурГПС тренутно има највећи спектар могућности повезивања, а једна од тих опција, Блуетоотх, коначно је добар за нешто. Компанија је управо окренуо прекидач и послала тражило око које смо последњи пут видели на ЦЕС-у , који омогућава ИОС уређаја да се повуче ливи видео снимак из камере, чак и ако је још увек заглави на страни главе и покривена у блату. Корисници такође могу уштинути подешавања камере у реалном времену, што је огроман корак напред у односу на претходну процес који захтева Тетхеринг ЦАМ и бутовања неки софтвер. Међутим, постоји ухвати: Да уређај користите морате да инсталирате малу картицу, зове ЦоннецтВиев, у ваш фотоапарат. Ово лизалицу ће вас вратити $ 29,99, иако смо рекли Андроид ослобађање апликација ће бити у стању да уради без. Нажалост, та верзија неће бити заједно све док, нажалост, нејасно "Пролеће", али ИОС укус је бесплатан за преузимање управо сада у Апп Сторе.

Наставити читање Цонтоур лансира тражило Апп, иПхоне омогућава да се обратите вашем ЦонтоурГПС (видео)

Контура покреће тражило Апп, иПхоне омогућава да се обратите вашем ЦонтоурГПС (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 22 Апр 2011 14:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Контура | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар