неделя, 3 юли 2011 г.

Гоогле шест фронта рат

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s4kUgoc3V98/:

Напомена уредника: Гост сарадник Семил Шах је предузетник заинтересован за дигиталне медије, потрошачки интернет и друштвених мрежа. Он је базиран у Пало Алту и можете га пратити на Туиттер @ семилсхах .

Док тецх света је зујање око лансирања и импликације новог Гоогле социјалне мреже, Гоогле + , вреди напоменути да Гоогле није само у рату са Фацебоок- , то је у рату са више предузећа на више индустријама. У ствари, Гоогле је борба више фронта рат са мноштвом технологије гиганата за контролу над неким од највреднијих дела некретнина у технологији. Било да је друштвени, мобилни, претраживање, локалне, предузеће, или чак за претрагу, Гоогле је нападнут из свих углова. И да не буде забуне о томе, они су поново боре и боре се назад, тешко. Предузетник који је постао вентуре капиталиста Бен Хоровиц поставио темеље за то у свом посту Пеацетиме директор / Ратни генерални директор , каже Лари Пејџ "као да је одредила да ће Гоогле креће у рат и он је јасно намерава да буде рата директор. Ово ће бити дубоке промене за Гоогле и целе хај-тек индустрије "Хоровиц је потпуно тачно..

Пре него што сам истражити сваки првој борбеној у рату, то је важно нагласити чињеницу да можда ниједна друга технолошка компанија у овом тренутку могао да издржи такав вишеструки напад, а камоли бити у стању да ефикасно освети. Наравно, Аппле може да се гура около Фацебоок-у, тако да је интегрисана Твиттер у иОС5, и сигурно, Амазон и Аппле имају своје тусслес преко дигиталних медија и плаћања, али на крају дана, Гоогле је у овом јединственом и потенцијално веома рањиви став да ће тестирати срчаност компаније и способности да не само да се поново измисли, али и да можда ојача своју језгра. Хајде да Кратак поглед на Гооглеплек , што може сада личе више војних комплекса, планирања из стратегије и тактике за овај рат. Гоогле мора битке на најмање шест фронтовима у исто време.

Претраживач Напред: Корисници имају избор између Интернет Екплорера ( Мицрософт ), Фирефок ( Мозилла ), Сафари (Аппле), као и Гоогле нуди, хрома . Спекулација је да је Фацебоок је заинтересована за претраживача, такође, пошто Мозила суоснивач Блејк Рос је запослени, али то се није догодило. У скорије време, друштвени претраживач РоцкМелт је заробио интереса неких људи, а прошле недеље обезбедио 30 милиона долара у финансирању, додајући Фацебоок-чланови одбора Џим Бреиер и Марк Андреессен свог одбора. Андреессен очигледно зна ствар или две о претраживачима. Иако је већина претраживача омогућавају корисницима да власт своју претрагу Гоогле као опцију, Гооге Цхроме нуди није води бровсер удео на тржишту, и

Няма коментари:

Публикуване на коментар