неделя, 3 юли 2011 г.

Гоогле понуда ПИ за бежичну патента компаније Нортел је скрити, доноси комедију у места које никад нисте помислили могуће

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/02/google-bids-pi-for-nortels-wireless-patent-stash-brings-comedy/:
Омогућавање сурфере да игра Пац-Ман , уместо у ствари покретања претраге су показали до комплетни? Узимајући шетње кроз епизоду Бурн Нотице? Бацање Интернет на магичном Индијски аутобус ? Све релативно нормалне ствари из једног Гоогле, Инц, али изгледа да Лари Пејџ је безизразан држање је заправо прикривају сасвим карактер. Током недавног покушаја одело да надмашити воли Аппле, ЕМЦ, Ерицссон, Мицрософт, компанија РИМ и Сони за делић прижељкивани компаније Нортел је бежични патентним портфолио, Ројтерс извештава да Гоогле представе су ... мање од конвенционалних. Наводно, компанија је понуду $ 1.902.160.540 и 2.614.972.128 $, познатији по математичари као Брун константа и Меиссел-Мертенс константна, респективно. Смешније и даље, Гоогле је одлучио да понуди $ 3.14159 милијарди (знате, ПИ) када надметања достигао 3 милијарде долара. Један од неименованих извора сумирао бизарност прилично добро:

"Гоогле је надметања са бројевима који нису ни бројеви Постало је јасно да су надметања са растојања између Земље и сунца.. Један је збир познатих математичких константа, а онда када је добио на 3 милијарде долара, они понуде ПИ. Или су били изузетно сигурни или су досадно. "

Или, можда они управо крајње страшан?

Гоогле понуда ПИ за бежичну патента компаније Нортел је скрити, доноси комедију у места које никад нисте помислили могуће је првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 02 Апр 2011 20:09:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Њујорк тајмс | извор Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар