сряда, 15 декември 2010 г.

Google TV получава основно обновяване с нови Netflix, движими Dual View, Android дистанционна поддръжка ап

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/google-tv-gets-a-major-update-with-new-netflix-movable-dual-vie/:
Първата актуализация на телевизия Google платформа, тъй като пускането му в момента е достъпна на Logitech и Sony устройства, и взема големи крачки към решаването на въпроси, посочиха в нашия преглед . В стария апартамент Netflix вече спортни нов HTML5 базирани потребителски интерфейс , че прилича на видян на PlayStation 3 , а Dual View е разгледала един от най-големите ни жалби, като позволява на потребителите да се движат и да промените размера на прозореца видео на воля. друг основен ъпгрейд е подкрепа за Android дистанционно ап пристигат днес с iPhone версия "очаквайте скоро." Последното голямо актуализация трябва да бъдат оценени от Бейкън стъбло Кевин ентусиасти с нова страница информация за филми, които дърпат в много полезна информация и онлайн достъпността и от всички обяви на една страница. Нашите Sony Google телевизия имаше 218 MB актуализация изтеглени и готови да го инсталирате, когато се оказа, че също така обеща на няколко други актуализации на върха на Google, както се вижда по-горе. Ние ще провери отново след време, за да видите как нещата работят - няма вест от Google все още на никакъв напредък разбиване на стени мрежи са представени около стрийминг съдържанието им - надникнем актуализираната Dual View и видео на новото дистанционно контрол ап след почивката.

Продължавам четене Google телевизия получава основно обновяване с нови Netflix, движими Dual View, Android дистанционна поддръжка ап

Google TV получава основно обновяване с нови Netflix, движими Dual View, Android дистанционна поддръжка ап първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти декември 2010 г 11:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink The New Republic телевизия | източник Официален Google Блог TV , BLogitech | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар