сряда, 15 декември 2010 г.

Apple TV обновен до 4.1.1, има за цел да определи резолюцията и изтегляне на проблеми

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/apple-tv-updated-to-4-1-1-aims-to-fix-resolution-and-download-p/:
Виж, понякога мечтите се сбъдват. Само дни след като попитахме как ще ощипвам на второ поколение на Apple TV , по-мухи актуализация, която голяма част от собствениците на телевизия е напрегнато очакване. В 4.1.1 актуализация твърди, че решава "проблем, който причинява някои с висока разделителна способност телевизори до неправилно показване на 480p", както и като проблем, който "може да причини на филм или телевизионно предаване да бъдат повторно изтеглени." Това е доста очевидно, че Apple е с цел да се поправи заяждането цвят / генетика на проблема , който е изпаднал някои собственици, тъй като първия ден, но според потребителите в продължение на е форуми Apple Insider, това не е панацея решение. Няколко страни членки са заявили, че техните комплекти - обикновено се използва HDMI-към-DVI адаптор - все още показване неправилно цветове след обновяването. Обръщане на собствения си кутия и да получите изтегляне започна, и да ни уведомите, ако това е поправка в който сте били след установени в коментарите по-долу.

Apple TV обновен до 4.1.1, има за цел да определи резолюцията и изтегляне на проблеми първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти 12, 2010 08:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Apple Insider | източник Ябълка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар