сряда, 15 декември 2010 г.

Google пожари Nexus S в космоса, приканва слаба Galaxy S аналогии (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/google-fires-nexus-s-into-space-invites-tenuous-galaxy-s-analog/:
Как се убива времето до Nexus S -накрая ще се продава ? Отговорът на Google на този въпрос е обикновено необичаен афера с участието на седем Nexi, колекция от метеорологични балони, и друг търсене , за да видите колко много може да се научи от скромен смартфон на сензори един изстрел, когато те са на ръба на космоса. Да, Mountain View лудите уволнен струва една седмица на най-новите си и най-смартфони през атмосферата на Земята, надявайки се да тестват както на трайност и събиране на информация, умения на борда на компас, жироскоп и акселерометър, а специален модул GPS са инсталирани в всяка "совалка" (направени от стиропор охладители бира, ако можете да го вярвам), за да се възстанови на товара при завръщането му в твърда почва. Досега само шест от телефоните са били възстановени - това може да бъде друг луди загадки на Google? A съкровище за Android паднал от небето? Видео след почивката.

Продължавам четене Google пожари Nexus S в космоса, приканва слаба Galaxy S аналогии (видео)

Google пожари Nexus S в космоса, приканва слаба Galaxy S аналогии (видео) първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 21:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Tecca | източник New Scientist | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар