сряда, 15 декември 2010 г.

Windows 7 Телефон казва, че е все основно обновяване "Манго" през август или септември

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/windows-phone-7-said-to-be-getting-major-mango-update-in-augus/:
Ние бихме чули, че Windows 7 Телефон е настроен да получите актуализация на някаква началото на следващата година - вероятно съвпада с Mobile World Congress през февруари - но ZD Net е Мери Джо Фоли сега съобщава, че още по-голям актуализация може да бъде следен през август или септември. Според източниците си, актуализацията е с кодово име "Mango" и е ефективно ще възлизат на Windows Phone 7.5, който казва тя може дори да бъде на точното име, когато е освободен. Актуализацията ще донесе очевидно Silverlight време на изпълнение и поддръжка HTML5 на операционната система, както и Далечния език Източна подкрепа, както и някои други неопределени характеристики и функционалност. Тя също така ще бъдат вероятно най-значимите обновяване до Windows Phone 8, който Foley казва, че е с кодово име "Аполо", и е на път за освобождаване в края на 2012 година.

[Благодаря, Джон]

Windows 7 Телефон казва, че е все големи Манго "обновяване" през август или септември първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември 2010 14:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink MobileTechWorld | източник ZD Net | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар