сряда, 15 декември 2010 г.

Дайто Manabe на сензорно-базирана дръм машина може в действителност да се стопи лицето си на разстояние

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/14/daito-manabes-sensor-based-drum-machine-might-actually-melt-you/:
Вярваш или не, това не е първият път, когато Дайто Manabe е използвал някои електрическа стимулация в лицето на ръце музикален експеримент , но той е поела нещата една голяма крачка напред с най-новия си проект. Както и преди, това устройство създава диви лицеви потрепвания, контролирани от музика (не в обратната посока), но включва и втората група от сензори, които позволява на друг човек да се включи на виртуален барабаните и изпращане на лицето на (надявам се), желаещи субекти в пристъп на синхронизация. Всичко това, разбира се, по-добре наблюдавани от обяснено - да ги видиш в действие след почивката.

[Благодаря, Джеймс]

Продължавам четене Дайто Manabe на сензорно-базирана дръм машина може в действителност да се стопи лицето си на разстояние

Дайто Manabe на сензорно-базирана дръм машина може в действителност да се стопи лицето си на разстояние първоначално се появи на Engadget на Вто, 14-ти декември 2010 21:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Synthtopia | източник Дайто (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар