сряда, 15 декември 2010 г.

Long Term Evolution HSPA характеристики се събират, обещават скорости от 650Mbps - и T-Mobile САЩ е на борда

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/long-term-hspa-evolution-specs-come-together-promise-speeds-of/:
Мислех, че азбука супа от модерни безжични стандарти е доста объркващо? 1X Advanced / EV-DO Advanced, UMTS и HSPA, HSPA +, двойна превозвач HSPA + , EDGE Evolution , LTE , LTE-Advanced , WiMAX , WiMAX две ... ние може да продължи да функционира, но бих предпочел да не. О, но ние трябва да, защото това може да получите наистина интересно: Nokia Siemens се хвалят, че спецификациите за Long Term Evolution HSPA току-що са били представени на 3GPP, обещавайки теоретична скорост от 650Mbps - число, което все още не може срамежлив на дефиницията на ITU на стандарта 4G , но лесно затъмнения почти всичко, срамежлив на LTE-Advanced или WiMAX 2.

Интересното е, че T-Mobile USA е изрично упоменато в Nokia Siemens "съобщение за пресата, както в подкрепа на развитието, свидетелство за факта, че превозвачът е твърдо решен да изстискване всичко възможно от наследството 3G стандарти, преди да преминат - те просто като" Вече прави с агресивни 21Mbps HSPA + внедряването . Като се има предвид, че днешните LTE върховете някъде в 300Mbps до 400Mbps диапазон, не можем да кажеш, че сме против, още повече че новата технология ще бъде обратно съвместим с мрежи, днес HSPA. Да, отпускат: "Long Term Evolution HSPA" е ужасно име предвид, че LTE вече означава Long Term Evolution (и LTHSPAE не е акроним slickest все пак) - но ние ще се тревожи за именуване на логистиката по-близо до пускането на пазара, което е все още на години разстояние. Вижте пълната информация за медиите след почивката.

Продължавам четене Long Term Evolution HSPA характеристики се събират, обещават скорости от 650Mbps - и T-Mobile САЩ е на борда

Long Term Evolution HSPA характеристики се събират, обещават скорости от 650Mbps - и T-Mobile САЩ е на борда на първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти Декември, 2010 година 13:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар