събота, 23 юли 2011 г.

БлацкБерри Болд 9790 Беллагио нуди недозвољени туторијал (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/23/blackberry-bold-9790-bellagio-offers-unsanctioned-tutorial-vide/:

Па БлацкБерри фанови, још један варијација Болд је сада што рунде на интернету: то је 9790, иначе познат као Беллагио-у. Иако је уређај је први пут процурила крајем маја - где смо сазнали да ће опција БлацкБерри 7 оперативног система , 8ГБ интерне меморије, екран осетљив на додир, и НФЦ - РИМ најновије КВЕРТИ пратилац је остао испод радара од тада. Сада је поново појавио у неким званичним упутства, које откривају познати кориснички интерфејс . Такође, два видео записи пружају поглед на спољашњост профила телефона и брзог завирите испод поклопца батерије. Зашто су Лазаридис и Балсиллие преппинг ово за продају када Подебљано 9900 тек треба да достигне потрошача? Све што нам је потребно је један, и слично хардвера и спецификације нису изградњу убедљив аргумент. Наравно, РИМ је рекао да ће бити отпуштања седам предстојећим смартпхоне у наредним месецима, али нису њени лидери научили да мање је више? Пратите извор продужен бацили кратак поглед на редундантност.

БлацкБерри Болд 9790 Беллагио нуди недозвољени туторијал (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 23 Јул 2011 06:26:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Стуфф.тв | извор ЦрацкБерри | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар