събота, 23 юли 2011 г.

Лулз? "Мардок Цурење пројекат" добија одредишне странице

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8kR-h6MgoWI/:

Током прошле недеље, дошло је до доста вести се врти око империје Руперта Мардока, укључујући недавно, сада злогласног ЛулзСец је Пвнаге Сунца , Невс Цорп дневних таблоиду.

У понедељак, мрежа веселих хацктивистс пресретнута и Сунце, забодена лажна вест о наводним смрти Мардок је на насловној страни, преусмерени на сајт својим Твиттер страници и своди број других Невс Цорп и новости Међународни сајтова - све у Једним ударцем.

Ако то није довољно, у четвртак, хакер познат као "Сабу" (који је наводно повезана са ЛулзСец и анонимних ) тврдио да је 4ГБ у вредности од е-поште , или "сунце поруке" које би "експлодира цео овај случај", који су били подигао током хакерских. Сабу је, наравно, односи на Корпус Вести текуће / Невс оф тхе Ворлд скандал , у којима су врхунски руководиоци били оптужени, неке ухапшен (и суди) за илегалну телефона прислушкивање свих од познатих личности до убиства жртве.

Јер није било јасно да ли је или не ЛулзСец бити отпуштања неким или било који од тих е-поште за јавност, иако АнонимоусИРЦ, за један, указао преко Твиттер они не могу. Иако је тврдња остаје нетакнут, само сам открио ову локацију: " МурдоцхЛеакс.орг ", који изгледа да одредишне странице где Лулзсец и / или број анонимних може депонију нико, неке - или све - своје Новости Међународног е-маил плена.

Од сада, сајт је празан, са само "Мардок цури" насловом, уз следећи текст: "Ускоро ... Да волонтер са пројекта контактирајте нас на 18009275@хусх.цом". И, наравно, линк ка Твиттер налог , уписана са: "Лансирање ускоро ... Израда Руперта Мардока, Невс Цорп и новости Међународна одговорност."

Ови хакери сигурни љубав Туиттер.

Опет, да буде јасно, у овом тренутку није јасно ко је власник сајта, али ми тражимо у њега. ( Вероватно Луиз Брод .) И, са "процури" у наслову, сви знаци указују на то је Лулзсец / Анон. производње.

Требало би да сајт уживо, ми ћемо, наравно, ажурира више.


Няма коментари:

Публикуване на коментар