събота, 23 юли 2011 г.

Гербер Расте више алата укључује статив, ставља Беар Гриллс и Кен Роквел на заједничку основу

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/23/gerber-steady-multi-tool-includes-tripod-puts-bear-grylls-and-k/:
Икада били на шест миља пешачење и потребно минијатурни статив да снимите слику о вама и вашим колегама истраживачима? Да, ми смо били тамо превише. Као срећа би то, Гербер је бацање преко потребан, али обично превише гломазан, фото прибора у једну од наредних Мултитоолс. Ево Расте, нови члан прикључак компаније свих трговина алата породице. Међутим, овај, са својим паром ногу с једне стране и склапање статив завртањ на друге, учиниће да сви-важан групе пуцао у сред нигде а камоли за изазов. Наравно, уобичајени 12 алат арсенала је укључена заједно са ножем ... можда за отварање свих оних фрустрацију-су меморијске картице и дехидрирану оброк пакете који ћете носити са собом. Моћи ћете да отме алат џепу до негде следеће године за $ 65, померајући Јоби један корак ближе незапослености.

Гербер Расте више алата укључује статив, ставља Беар Гриллс и Кен Роквел на заједничку основу првобитно појавио на Енгадгет на Сат, 23 Јул 2011 15:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СласхГеар , Унцрате | извор Гербер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар