неделя, 29 май 2011 г.

РСА СецуреИД хакери могу да имају приступ Локид Мартин пословне тајне, кафетерија менији

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/rsa-secureid-hackers-may-have-accessed-lockheed-martin-trade-sec/:

РСА СецуреИД донглес додате слој заштите за све, од канцеларије Пилатес распореда часова за корпоративне налоге е-поште, код банака, технолошких компанија, па чак и амерички министар одбране радова коришћења хардвера безбедности токене како би заштитили своје мреже. Након повреде на РСА, у марту, међутим, фирма је позвао клијенти да појачају безбедносне друге методе, као што су лозинке и ПИН кодове, теоретски заштити мрежа од хакера који могу стекли способност да критички дупликат те СецуреИДс. Сада, Лоцкхеед Мартин тврди да је мрежа на удару, због чега ЈАР да изда 90.000 жетона замену Лоцкхеед запослених. Министарство одбране извођач није детаљно шта може подаци су хакери приступали, али СецуреИД обилазнице треба јасно узети веома озбиљно, нарочито када се то мало Кеицхаин адаптер је пружање помоћи у заштити наше националне безбедности. Ако је прошлог месеца Сони повреде нису већ убедили да ојача своју безбедност рачунара, а сада је можда добро време да замените у 'Па55верД1 "за прилично јадно" лозинка "коју сте користили да заштите своје компаније пословних тајни ваш за последњих десет година.

[Хвала свима који су послали ово у]

РСА СецуреИД хакери могу да имају приступ Локид Мартин пословне тајне, кафетерија меније првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 11:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Боинг Боинг | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар