неделя, 29 май 2011 г.

Скипе узима у задатак од стране корисника љути због тврдио црапваре носивост

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/skype-taken-to-task-by-angry-users-over-claimed-crapware-payload/:
ЕасиБитс Даље
Скипе- форуми су кошнице панике и живахан са оптужбама да је било предузеће груписање црапваре са својим ВоИП апликација, или има озбиљан безбедносни проблем. Корисници су пријављивали да чудно, ново, и тешко да бисте деинсталирали програм проналази свој пут на своје рачунаре зове ЕасиБитс ГО. ЕасиБитс је компанија која је електронско Скипе игре каналу од 2006, али је бар до сада његове роба нису самостални софтвер. Један модератор је објавио ЕасиБитс Идите није део Скипе и предложио корисницима одмах покренути скенирање малваре-а, али Модови су волонтери, а не званични представници компаније, тако да смо узимајући га са резервом. Још један (касније) Пост од администратора форума једноставно наводи да Скипе је изгледа у питању и да изда званично саопштење, мада немамо појма када се то може стварно десити и ми смо чека одговор на сопствени захтев за коментар.

Изгледа да је представник из ЕасиБитс медија је предузела на форумима да угуши неке од беса, али без успеха. Порука од тима су болно нејасне, рекавши да је то део упдате за гаминг платформу и извињење за неспоразум, пре него што повезују директно на софтвер. Еке који тврди да ће уклонити спорни. Рећи да корисници форума су опрезни извршну би потцењивање (већина одговора су укључени бујица псовки). Извештаји су да сумњиве апликација сама инсталира без икаквог одобрења од корисника, али не можемо потврдити, јер све покушава да инсталира у лабораторију пропасти довело само у грешке приликом преузимања. За сада, само ћемо морати да сачекамо речи са скипе-а, и компанија боље потез брзо - бол недавних испада још увек у свежем купаца главама многих.

[Хвала свима који су послали ово у]

Скипе узима у задатак од стране корисника љути због тврдио црапваре носивост првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 14:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Скипе Форуми (1) , (2) , Аваст Форуми | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар