неделя, 29 май 2011 г.

Резерве снаге: Станите Искључено, Део 1

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/28/reserve-power-stand-off-part-1/:
Рос Рубин доприноси резерве снаге , колона фокусирана на личну перспективу и производа.

Уз телефон добија веће екране и апликације као што су проток ударним емисијама и видео ћаскање постају чешћи, не чуди да су неки уређаји као што су Денвер 4Г укључују уграђени кицкстанд. Већина телефона, иако, пате од синдрома комерцијалних ЛифеЦалл - када сам пао, не могу устати. Да понуди неке помоћи, цео викенд индустрија џепни производа - од којих многе имају инвентивне дизајна - појавили су се дозволити да уживате на екрану вашег телефона, без ваше руке на путу. Али како универзалне су они?

Тестирао сам разне популарне и необично у облику телефона - укључујући иПхоне и иПхоне 3ГС 4, 2 Баја, Баја Кс БлацкБерри Болд и БлацкБерри Бакља, Палм Пре, ХП-кап, ЛГ зароби и монструозне Самсунг-Сипати - проналажење, На пример, да су неки телефони уклапају у неким ставове само када су проширена своје физичке тастатуре. Изненађен како добро стоји неколико држао, чак сам их покушао са неколико __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, укључујући БлацкБерри приручника, Јабука иПад и Моторола Ксоом. Ова колона ће се представити првих шест уређаја после паузе, а следећи резерве снаге ће размотрити још неколико, закључи са мојих омиљених, и линк на табелу са детаљима који стоји на одговарајући уређаји и упарени један са другим.

Наставити читање резерве снаге: Станите Искључено, Део 1

Резерве снаге: Станите Искључено, 1. део првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 28. мај 2011 22:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар