неделя, 29 май 2011 г.

Уеирд Сциенце ужива пинту Гуиннесс још у Ирској

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZC7wiV_xHt4/weird-science-enjoys-a-pint-of-guinness-more-in-ireland.ars:

Они претенциозни снобови пиво може бити у праву: икада рекао да, да стварно ценимо Гинис, морате да путујете у Ирску? Четири истраживача је преузео на себе да путују свету и сазнати , прикупљање "Подаци о уживање Гинисове и сродних фактора." Уживање Стоут био је тестиран у 71 кафанама проширила преко 14 земаља, а закључак је да је заиста више уживање на кућни праг, налаз да је "остао статистички значајне након кориговања за истраживача, пивница амбијент, Гинис изглед и сензорне мере моутхфеел, укус, и заостали укус у устима. " Међутим, истраживачи признају да њихова студија има нека ограничења, тако да смо у нади да се прошири на њој мало.

Илузија да су Горан: Овај рад је у ствари усмерена на прилично значајне когнитивне Питање: Шта је крајњи референтна тачка за наш визуелни систем? Да ли је наше тело, или ми комад заједно референтну тачку из нашег окружења? То је метод за добијање на питање које је мало чудно: аутори користе виртуелне реалности наочаре да убеди људе да су величине Доллс -они буквално позив једног од њихових подесавања барбику експеримент. Други подешавање дао људима осећај да су дивови, до 13 метра. "Наше тело величине утиче на то како опажамо свет", аутори закључују.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар