понеделник, 7 февруари 2011 г.

X-47б безпилотни бомбардировачи стелт завършва първия си полет (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/07/x-47b-unmanned-stealth-bomber-completes-its-first-flight-video/:
Злите гении на Northrop Grumman успешно първия полет на X-47б си безпилотни бомбардировачи стелт преди няколко дни на Едуардс ВВС база в Едуардс, Калифорния. Във въздуха за пълно двайсет и девет милиона минути, на tailless, боец по големина БЛА лети до 5000 фута и завършени няколко модела пистата тип, преди кацане благополучно в 14:38 PST. Самолетът ще продължи да се подлагат на тестове в Edwards AFB, преди да замине за военноморски въздух Patuxent река, Мериленд, по-късно тази година. Крайната цел е да се получи това лошо момче излитане и кацане на американските превозвачи флот. Carrier проучвания в момента плоча за по някое време през 2013 година. Видео, PR след почивката.

Продължавам четене X-47б безпилотни бомбардировачи стелт завършва първия си полет (видео)

X-47б безпилотни бомбардировачи стелт завършва първия си полет (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 7-ми февруари, 2011 13:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар