вторник, 26 юли 2011 г.

Све је у реду са света: ЕБоок апликације Назад на иПад

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/e_sbwnaMsaU/:

Јучерашњи "Сви панике!" данас је "Мех." Б & Н, Амазон и Гоогле Књиге имају све предузете болове да би се више него јасна да могу купити само њихових ебоокс из е-продавницу "кроз Сафари претраживач на својим уређаје или компјутер "(да цитирам БиХ Н) и имају уклоњене директне везе са онима из својих продавница кутак апликација. На овај начин, они заобићи Аппле-ов 30% захтева прихода. Ево шансе људи су направили, укључујући и вратили Гоогле Књиге "на Апп Сторе са ебоок продаје онемогућен.

Запалити

Желели смо да Вас обавестимо да смо ажуриран наш запалити апп за иПад, иПхоне, и иПод тоуцх. Велика промена је у томе што сада можете да користите апликацију запалити да чита преко 100 запалити новина и часописа, укључујући економисте, као и учешћа омиљене одломке из ваше читање преко Фацебоок и Твиттер. Да би се у складу са недавним промене политике од стране Аппле, исто тако смо си уклонио "запалити Сторе" везу из Апп који је отворио Сафари и узео да је Киндле Сторе. Ви и даље можете да купите као што сте одувек - само отворите Сафари и идите на ввв.амазон.цом / киндлесторе. Ако желите, можете да обележивач те УРЛ адресе. Ваш запалити књиге ће бити аутоматски достављене на свој иПад, иПхоне или иПод тоуцх, баш као и раније.

Ћошак

Кутак за иПад ће ускоро бити ажуриран да понуди иновативна, интерактивно искуство часопис први расположиви на награђиваној кутак Боја ™. Оптимизовано за високе резолуције приказује у богатим, лепа боја, иПад корисници ће имати приступ популарном дневне, недељне и месечне часописе, укључујући и Есквајер, Максим, Форбс, Фоод Нетворк магазин, Њузвик, Популар Сциенце, ЦНБЦ Магазин, Елле, о, Опра Магазин, Родитељство: Рана година, Вашингтон Пост, УСА Тодаи, Цхицаго Трибуне, Лос Ангелес Тимес и још много тога. Кроз ексклузивну АртицлеВиев Барнес & Нобле технологије, читаоци могу да прилагодите текст чланка да своје омиљене стилу лако за читање, централно панела на екрану. Ноок Часописи могу да уживају иу портраит и две стране пејзаж приказ и опцију клизач и друге интерактивне алате за омогућавају кориснику да се лако крећу кроз часопис. Ноок киосцима часописи су доступни за упис на ввв.ноокневсстанд.цом са 14 дана бесплатне пробне и преко једног примерака.

Гоогле Реадер-

Уклоњено продаје линкове. Они такође смо у процесу, доноси око скоро бескорисно збуњени читалац.

Ми сада се вратите на своје редовно заказане интернет бес.


Няма коментари:

Публикуване на коментар