вторник, 26 юли 2011 г.

Кинеска влада и прати кориснике слободних ВиФи мала предузећа реагују са сервиса цутоффс

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/26/chinese-government-to-track-users-of-free-wifi-small-businesses/:
Мислио Гоогле је планина величине гомилу ваших изблиза и лични онлине навике? Размислите поново, јер свеприсутна претраге краља свевидеће очи нису ништа у поређењу са кинеском владом , који је недавно усвојен строжи прописи за идентификацију бесплатним бежичним корисницима. Влада издала мониторинг софтвер ће коштати кафићима и ресторанима је мета $ 3.100, стављајући власницима малих предузећа у лепљиве ситуацији - платити или искључите бесплатно сурфовање. Неформалне анкете коју је спровео Њујорк тајмс наћи ни један власник спреман да се повинује притисцима Републике, наводећи из џепа трошкове и мали број стварних корисника. Могуће је потез да се уведе ред по анонимним тренутно је подстакнут недавним младих прихватио, друштвене мреже подржавају устанка, као један у Каиру почетком ове године. Чини се празнина у нето управљања Кине политика омогућава "лаптоп-и иПад који поседују факултетима студената и емиграната" - врло иста група стоји иза недавног побуне - да оде на непримећено. Остаје да се види да ли је Комунистичка партија ће учинити ову нову меру распрострањен, или само да га ограничи на централном Пекингу. Због њих, ми се надамо ехо једног власника да "званична жаром [ће] ... ускоро умрети доле."

Кинеска влада и прати кориснике слободних ВиФи мала предузећа реагују са сервиса цутоффс првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Апр 2011 16:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Њујорк тајмс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар