вторник, 26 юли 2011 г.

РадиоСхацк ровова Т-Мобиле за Веризон, свитцхероо се дешава 15. септембра

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/26/radioshack-ditches-t-mobile-for-verizon-switcheroo-happens-sept/:
Па, изгледа као Т-Мобиле је више није у пријатељским односима са доста радио колиба да га зову "колиба". Трговац најавио је данас да је закључно партнерство са превозника у корист новог са ривалским Веризон, који ће се придружити тренутни партнери АТ & Т и Спринт. Последњи дан за куповину Т-Мобиле телефон или услугу плана на колиба ће бити 14. септембра, са Веризон креће у и постављање продавнице већ следећег дана. Као Ројтерс примећује, међутим, потез није све што изненађује -. Партнерство је очигледно био и непрофитабилне један и камените један, са Радио Схацк је недавно тврдећи да Т-Мобиле је имао "материјално прекршила" је уговор Иако је то мало ударац за Т-Мобиле, потез изгледа да разради прилично добро за Радио колиба - своје деонице већ је скочила више од 20 одсто данас на вестима.

РадиоСхацк ровова Т-Мобиле за Веризон, свитцхероо се дешава 15. септембра првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 26 Апр 2011 12:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мобилни Бурн | извор Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар