вторник, 12 юли 2011 г.

ХП Стивен ДеВитт да предводи вебОС глобалном пословну јединицу, Џон Рубинштајн корачање по страни

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/11/hps-stephen-dewitt-to-lead-webos-global-business-unit-jon-rubi/:
ДеВитт
То је изгледа као да је мало мувају дешава у ХП у освит ТоуцхПад 'а за јавност - и нешто мање од ласкаво пријем. Компанија је најавила да ће Стивен ДеВитт бити узимање вођство у вебОС ХП глобалне пословне јединице, а Џон Рубинштајн ће бити преузети као виши потпредседник глобалне иновације за личне ХП Системс Гроуп - ДеВитт себе из ПСЖ Америке. Ви ћете, наравно, знају Џон као главни цхеерлеадер за вебОС у прошлости, које се појављују на нашем Прикажи још у марту да покаже тоуцхпад и пре 3 . Стивен ће управљати истим ентузијазмом у ектоллинг прст-пријатан оперативног система врлине, или ће уместо тога бити видети више вебОС штампача ? Хајде све наде за бившу.

Упдате: ДеВитт је раније био шеф ПСЖ Америке, а не глобалне групе за персоналне системе. Стивен ДиФранцо ће бити преузети улогу СВП за ПСЖ Америке.

Наставити читање ХП Стивен ДеВитт да предводи вебОС глобалном пословну јединицу, Џон Рубинштајн корачање по страни

ХП Стивен ДеВитт да предводи вебОС глобалном пословну јединицу, Џон Рубинштајн корачање у страну првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 11 Јул 2011 16:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар