четвъртък, 9 юни 2011 г.

Моторола 4.3-инчни Пхотон 4Г доноси Тегра 2, кицкстанд магију да спринта (видео запис хандс-он)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/09/motorolas-4-3-inch-photon-4g-brings-tegra-2-kickstand-magic-to/:
Знаш нешто велико треба да иду доле када можете добити директори из две главне технологије компаније да седну за ручак. Како се сумња, данашњи Спринт / Самсунг догађај, којим је председавао Дан Хесе и Сања Јха, обележио деби причало Пхотон 4Г . Телефон поседује 4.3-инчни екран КХД , 1 ГХз дуал цоре Нвидиа Тегра 2 процесор, 1ГБ РАМ, 16ГБ уграђене меморије, као и унапред инсталиране __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ - Плус, за боље или горе, најновију верзију Блур. добио испред мршава новог смартпхоне апарата и позади окренути камерама (последњи од којих је осам мегапиксела), тастер камере, и мини УСБ и ХДМИ портове, који ће у куку ускоро да буде објављен Доцкинг уређаја.

Телефон је први од америчких превозника да понуде глобалну 4Г повезивање, а такође има 3Г подршку, требало би да вам је потребан (то је ЦДМА / ВиМАКС у САД-у и ГСМ међународно). Предузећа функционалност, традиционално мало надзора са Андроид телефона, присутна је превише, захваљујући пословно-оријентисаних алата уграђених у Блур и повећана безбедност, љубазношћу произвођача стицање 3ЛМ ("три закона Мобилност" за своје пријатеље). Спринт сија кроз утицај, као и, уз укључивање уграђених активни кицкстанд на задње, прво за Самсунг уређају. Флип је отворен, и на екрану ће се аутоматски пребацити у ландсцапе мод за оптимално гледање.

Успели смо да се мало руке на време са уређајем пре објављивања, као и све у свему, екран осетљив на додир и софтвер чинило сасвим одговара. Сам уређај је и мршаво и уске и осећа добро у руци, иако глатка леђа не нуди много начина за вучу за оне који су склони да падају своје мобилне телефоне. Тастери на уређају су били помало крути и потопљених, мада ћемо морати да заустави на доношењу пресуда на том плану, јер је то пред-продукцију јединица - надамо се да ћемо изаћи из руке на финале у нешто више блиској будућности. Пхотон 4Г је постављен на хит овог лета Спринт - тачан датум и цени још увек нису објављени.


Дана Воллман допринели овом извештају.

Наставити читање Моторола 4.

Няма коментари:

Публикуване на коментар