четвъртък, 9 юни 2011 г.

ДарбееВисион тимова са Сунфлек да оперу свој ХДМИ видео, дајте слику додао дубину и јасноћу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/darbeevision-teams-with-sunflex-to-launder-your-hdmi-video-give/:
ДарбееВисион Висуал присутности технологија је спруцинг се покретним сликама годинама, али до сада, своју већу дубину и визуелни детаљ могао да се додају само у пост-обради. Међутим, постоји нова верзија која ради скенирањем 165 милиона пиксела у секунди и примењује своје визуелне Воодоо у реалном времену. То је фирмвер решење које се може сместити у било који уређај са процесором и екран, а компанија је тренутно у преговорима са ТВ произвођачима да своје тек печен унутра Дарбее је такође удружио са Сунфлек за изградњу Снакебите брендирани модул који не Дарбее дело споља као ХДМИ пасс-тхроугх. У свом садашњем облику, систем није спреман за премијера време, јер је састављена од три плоче зајебали заједно у пакету незграпно. Када се удари на тржишту крајем ове године, компанија тврди да ће бити у пластично кућиште величине даљинског управљача.

Добили смо да видимо систем лично на Е3 2011 и пронашао да се резултати мешавина. Слично као и Белкин је РазорВисион смо видели година, Видне присутности обећава да ће ваше слике још жив и детаљан. У демо смо видели, графички ливаде користи од проширења - смо могли да видимо индивидуалне травке махали тамо-амо са много више јасноће. Међутим, тврђави и текстуре хаљине изгледао као неко Кољенаст се контраст на 11, што је створило превише визуелне буке за нашу свиђање. Добра вест је, ефекат може да се подешава, тако да можете да позовете на ниво детаља да одговара ситуацији и вашим индивидуалним укуса. Звуци добро? Па, уређај би требало да брод до октобра и малопродаји за око $ 150.

ДарбееВисион тимова са Сунфлек да оперу свој ХДМИ видео, дајте слику додао дубину и јасноћу првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 18:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк |

Няма коментари:

Публикуване на коментар