четвъртък, 9 юни 2011 г.

Самсунг СпинПоинт М8 ставља 1ТБ дискови на дијети, само у време за сезону купаћи костим

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-spinpoint-m8-puts-1tb-drives-on-a-diet-just-in-time-for/:
Самсунг СпинПоинт М8
Проблем са високим капацитетом хард дискова је да су они о величини и тежини од опеке, а исто тако лоше за бацање у стакленим кућама или ултратанке лаптопове. Самсунг је за мршављење се беастлиест дискова мада, са само најавио Спинпоинт м8. Унутар овог 1ТБ диск су пар 500 ГБ за складиштење плоча, уместо три 334МБ оне које се налазе у већини решења за складиштење података ове величине. Коришћењем назад, Напредне технологије формату, Семи је успео да се складиштење густину и смањи свој најновији Спинпоинт за витак 9.5мм дебљине (ваша просечна 1ТБ диск 12.5мм). Као додатни бонус, повећана густина такође побољшава перформансе и енергетску ефикасност, јер дискове главе потребу да се крене мање. Ако желите да шамар једном у бележници можете један покупити за $ 129, а ми смо сигурни да неколико од њих ће наћи дом оних мршавих " ултрабоокс "које Интел је говорио горе. Проверите ПР-после паузе.

Наставити читање Самсунг СпинПоинт М8 ставља 1ТБ дискови на дијету, само у време за сезону купања оделу

Самсунг СпинПоинт М8 ставља 1ТБ дискови на дијету, само у време за сезону купања оделу првобитно појавио на Енгадгет на Туе, 08 Маи 2011 22:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар