сряда, 19 октомври 2011 г.

ВМваре виртуелизована Андроид телефона који долазе у Веризон

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/2KqtapbyHRE/vmwares-virtualized-android-phones-coming-to-verizon.ars:

ВМваре-ов пројекат да донесе технологија виртуелизације на Андроид смартпхоне има затворили главни носилац партнера у Веризон Вирелесс, која ће почети продају виртуелних телефоне "у наредним месецима", ВМуаре саопштио је данас.

Технологија, позната као ВМваре Хоризонт мобилни , у суштини ствара два телефона на истом апарату инсталирањем гост оперативни систем у виртуелној машини, што је довело радној средини која је изолована из личног окружења корисника, апликација и података. ЛГ и Самсунг су се сложиле да се изгради телефоне са ВМваре-ов хипервизор мобилни.

Поред Веризон, ВМуаре је данас рекао да је потписао до Телефоница за продају виртуелних телефона у Европи, укључујући Самсунг Галаки СИИ. Веризон објава имена ЛГ као хардверски партнер, али и Веризон и Телефоница ће ослободити средства из више Андроид продаваца.

Системски захтеви за ВМваре-ов хипервизор мобилни није тешко да се састане: 700МХз процесор и 512 МБ РАМ-а. Телефони са инсталираним хипервизора не би требало да кошта више него што би иначе-то је само још једна од карактеристика које корисници могу омогућити или игнорисати им је воља. "Ваш телефон долази са претраживача. Ви не плаћате вишу цену за претраживач, "Сринивас Кришнамурти, виши директор за мобилна решења при ВМваре, рекао Арс.

Тачан датуми нису најавио превозника.

Телефоница Андроид телефони ће обезбедити могућност да посебне услуге преноса података и две телефонске бројеве на истој СИМ картици, један за рад и један за личну употребу. То још увек није најављено да ли ће Веризон имају двојно-број телефона спремна на тржиште, али једна од могућности је везивање корпоративни бочној страни телефона на ПБКС систем, Кришнамурти каже. Чак и ако телефон има само један број, одвојена профила створио Хоризонт Мобилни задржати порука рад и претраживање одвојена од личног део телефона, и пустите да управљају корпоративним стране без додиривања личних података.

ВМваре и партнери су спроведена суђења предузећа са 50 корисника од 5 предузећа да добију повратне информације о перформансама и употребљивост, а спроводи више суђења следећег месеца. ВМваре је такође развио паметни телефон менаџмент платформа за ИТ продавнице познат као Хоризонт Мобиле Манагер, Веб производ дизајниран да помогне администраторима одредбе, праћење и управљање корпоративним профиле телефон запослених власништву уређаја. Телефоница ће препродавати Хоризонт Мобилни менаџер у облаку на бази услуга.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар