сряда, 19 октомври 2011 г.

Је Ц-Спире добијају иПхоне 4С? Свом сајту каже да је (Упдате: потврђено)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/is-c-spire-getting-the-iphone-4s-its-website-says-so/:
Вхоа, престаните Пресе - нисмо сигурни да ли је то званично у плану, или ако је то само питање лепих жеља, али Спринт не може бити најмањи превозника у САД да понуди иПхоне-4С за много дуже. Тако је: регионални носилац Ц-Спире (раније познат као мобилни Југ ) је чувена уређај сплаттеред предњи и центар на почетној страници, наводећи да је то ускоро. Ми нисмо одређене ако иПхоне 4 ће бити понуђен и, и нема специфичне доступност или цену је још дато, али можете се пријавити да буду обавештени чим више 411 је спреман. Могућност једног од мало момци добијају иПхоне је узбудљива могућност, јер то може довести задужен за већу регионалну услуга да се Аппле'д горе. Ми волимо навијање за аутсајдера, на крају крајева.

Упдате: И баш тако, то је званично, народе! Ц-Спире само да допре до нас да се потврди да иПхоне пререгистрације почиње данас, са уређајем лансирање у "наредних недеља". Непотребно је рећи, ако си Ц Шпире купца, одмор листу жеља може имати само порастао.

[Хвала свима који су послали ово у]

Је Ц-Спире добијају иПхоне 4С? Свом сајту каже да је (Упдате: потврђено) је првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 10:20:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Ц-Спире | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар