сряда, 19 октомври 2011 г.

Јабука постова на форуму почаст Стив Џобс, ће се на кратко затворити неке радње данас

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/WQhwkci72WQ/apple-posts-online-tribute-to-steve-jobs-will-briefly-close-some-stores-today.ars:

Две недеље након ДЕАТ х Аппле суоснивач и бивши извршни директор Стив Џобс, Аппле је ажурирао своје " Сећајући се Стив "страница са причама поднети од стране Аппле фанови. Писма, које периодично померите се надоле од при врху странице, прикупљени су из цланака послатих у ремемберингстеве@аппле.цом е-маил адресу и састоје се од приче, сећања, и добро жеље за породицу Послови ".

Тренутни Аппле-директор Тим Кук деле нека кратка речи о Послови са штампом и аналитичари током четвртог уторка фискалног квартала позив конференцију , као добро. "Свет је изгубио визионара, креативни геније и невероватно људско биће", рекао је Кук на позив. "Стив је био велики ментора Његов дух заувек ће бити основа Аппле-а и ми смо посвећени да наставак невероватне дело које је толико волела.."

У међувремену, гласине су учврстио о Аппле-затварање неких малопродајних објеката у среду како би се омогућило мало запосленима да даљински учествују у спомен компаније посао. Сада смо чули из сопствених извора да је то заиста случај, бар за веће радње и да гашење ће се одржати за отприлике три сата. Чули смо румблингс да може да постоји ливе стреам неке врсте од Цупертино до малопродајних објеката, али то и даље није потврђено.

ифоАпплеСторе тврди спомен ће се одржати од 9 до подне ПДТ, тако да ако сте били планира да посети Аппле је данас продавница, то може бити мудар да би се избегло то време, осим ако могу да потврдим продавница ће бити отворена.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар