сряда, 19 октомври 2011 г.

Веризон Мој ФиОС апликацију ставља целу дневну собу под једним кровом Андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/19/verizons-my-fios-app-puts-your-entire-living-room-under-one-and/:
Остављање дом је тешко, нарочито када имате нагомилани на захтев филмова и ТВ емисија буље у вас са великим очима штене пса. На срећу, међутим, Веризон је сада изашао са Мојим ФиОС - нова апликација за Андроид кориснике који обећава да ће вас стално повезан на сва Ваша системима за кућну забаву, и још много тога. Објавио јуче, ова апликација омогућава корисницима да даљински приступите филмовима, Флекс Погледај ТВ емисијама и кућне аутоматизације и мониторинг система директно са својих телефона, док управљају својим рачунима и наплате преко провајдера уграђене алате кориснички сервис. Веризон клијенти могу да користе Мој ФиОС за контролу својих телевизора, ДВР играча или куће телефона, па чак могу да приступе неки садржај директно из њихове уређаје. За сада, апликација је доступна само на Андроид 2.1 или изнад, иако Веризон каже иОС верзија би требало да се појави на тржишту "пре краја године." Обрано прошлости паузе за више информација у пуном ПР-а, или притисните горе на линк испод да бисте извор довнлоад ФиОС за себе.

Наставити читање Веризон Мој ФиОС апликацију ставља целу дневну собу под једним кровом Андроид

Веризон Мој ФиОС апликацију ставља целу дневну собу под једним кровом Андроид је првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 19 Оцт 2011 10:49:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | извор Андроид Маркет | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар