сряда, 20 април 2011 г.

Гоогле Мап Макер је клон Мапе, осим што можете да шкрабати локалних података све што је преко

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/19/googles-map-maker-is-a-clone-of-maps-except-you-can-scribble-l/:
Гоогле можда сакривеног локације сваког ВиФи приступне тачке и продавница Гоодие широм света, али постоје ствари које цак и 360 степени камере, алгоритми и масивне себи вожње аутомобила не може да уради, ствари као што је мапирати локације за све Ваш омиљени комшилук прогања. Зато Гоогле Вам треба. Ове недеље, ослободила компанија Гоогле цртач мапа на Сједињене Државе, што је у суштини паралелна верзија Гоогле мапама које свако може додати - флесхинг из постојеће мреже са додатним подацима као што су прецизне структуре, тајне пролазе, шта год вам је стало да име . Гоогле планира да прегледате све цровдсоурцед измене, међутим, тако да неће бити сасвим слободан за све - припреме за тренутак мало скептицизма када се открије локација сахрањен нуклеарне силосе лансирања, странац артефаката, и свог локалног Џедаја дојо-а.

Гоогле Мап Макер је клон Мапе, осим што можете да шкрабати локалних података све над њом првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 19 Апр 2011 22:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле-Лат Лонг Блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар