сряда, 20 април 2011 г.

Истраживачи су показали ДЛЦ пројектор екрана видљиве при јаком осветљењу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/19/researchers-show-off-dlc-projector-screen-viewable-in-bright-lig/:
Један од удараца против пројектора је увек био да они нису у могућности да изврши до њихових крајњих осим соба је потпуно тамна, али да коначно променити ако неки истраживачи из Јапана Тохоку универзитета су свој начин. Они су развили пројектор екран заснован на дифузне светлости контроле (или ДЛЦ), који дозвољава само светлост пројектора да се укорени према онима гледајући у екран, док су све остале амбијентално светло је било апсорбује или рефлектује у гостима. Наравно, то не значи да екран је сасвим спреман за свој кућни биоскоп или салама за састанке. Као што можете видети горе, тренутни екран је састављен од малих панела који остављају неке приметне шавовима, и још очигледно има значајне проблеме у директној сунчевој светлости, мада истраживачи су уверени како тих проблема могу превазићи на крају бити. Шеф у прошлости паузу да га проверите на видео.

Наставити читање Истраживачи покаже ДЛЦ пројектор екрана видљиве при јаком осветљењу

Истраживачи су показали ДЛЦ пројектор екран видљив и на јаком осветљењу првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 19 Апр 2011 21:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ДигИнфо ТВ- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар