сряда, 20 април 2011 г.

Т-Мобиле покреће Бобслед бренд са бесплатним Фејсбук говорне позиве, много више је обећао ускоро

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/19/t-mobiles-bobsled-brand-launches-with-free-facebook-phone-calls/:
У потрази за још један слободан ВоИП позива опција? Па, ви сада имате у сваком случају једном - Т-Мобиле је управо најавио свој нови Бобслед бренд, а то је шутирали офф ствари са Фацебоок апликацију која ће вам омогућити да направите бесплатно, "Оне-Тоуцх" позива на било који од ваших пријатеља око свет. Фацебоок је очигледно само почетак за бренд, ипак. Т-Мобиле, каже Бобслед има за циљ да "мост традиционалне телекомуникација и интернета засноване на гласовне и услуге преноса података," и каже да планира да прошири услуге у блиској будућности да укључи видео ћаскање, способност да се ВоИП позиве на мобилни и фиксни телефона, па чак и нуде апликације и на смарт телефонима и таблете "без обзира на превозника који покреће такве уређаје." Није реч о томе ускоро било шта од тога може да удари, али можете да испробате Фацебоок апликацију за себе сада на линк испод.

Наставити читање Т-Мобиле покреће Бобслед бренд са бесплатним Фејсбук говорне позиве, много више је обећао ускоро

Т-Мобиле покреће Бобслед бренд са бесплатним Фејсбук говорне позиве, много је обећао ускоро првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 19 Апр 2011 15:52:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Боб је Т-Мобиле , на Фацебоок | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар