сряда, 20 април 2011 г.

ИоуТубе почиње конверзију свих нових послате ВебМ, већ има трећину своје библиотеке спремне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/20/youtube-starts-transcoding-all-new-uploads-to-webm-already-has/:
Гоогле решили да донесе ВебМ Видео стреаминг да маса не изгледа да је ослабљена општи недостатак интереса од остатка технологије света, а компанија је објавила да је сваки нови Иоу Тубе сада ће бити аутоматски конвертовану у ВебМ верзију. Скоро трећина ИоуТубе архива су већ направили прелаз на отворени формат извора, али ако мислите да је то мали број, вероватно треба да знате да тих 30 одсто рачуна за 99 одсто свих погледа на сајту. Наводно, сви ми имамо ужи скуп интереса него што смо желели да верујемо. Дакле, са свим популарним Учитајте ову страницу поново кодира и сваки долазном један добија конверзију третмана, све што вам стварно треба је сада компатибилан претраживач - хрома (наравно), Фирефок 4, Опера или ИЕ9 са плуг-ин - и да се упишу у ИоуТубе ХТМЛ5 суђење повезано испод да бисте добили ваљање са ВебМ репродукције. Додавањем "& вебм = 1" у претрагу стринг или УРЛ адресу видеа такође ће вам помоћи да проверите да ли добијате добре ствари.

ИоуТубе почиње конверзију свих нових послате ВебМ, већ има трећину своје библиотеке спремне првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 20 Маи 2011 04:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ИоуТубе блогу , ИоуТубе.цом/ХТМЛ5 | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар