сряда, 20 април 2011 г.

Коначни аудио Десигн Клавирски форте слушалице обећавају концертне дворане звук у банци-разбијање цене

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/20/final-audio-designs-piano-forte-earphones-promise-concert-hall/:

Ево Коначни аудио Дизајн најновији хигх-енд слушалице : Клавирски Форте Кс-ВИИ серија. Свака од четири модела који чине серију карактерише велики Неодимијумски магнет возача, смештеном у крутом метално кућиште направљено од легуре у праху и природних смола, дизајниран да минимизира лоше вибрације. Возач је тежак 16 мм у пречнику, и има око три пута површина ваше слушалице врт разноликост, што доводи до побољшане звучне ниске фреквенције. Коначни аудио дизајн такође додао власнички притисак прстен дијафрагме сваког модела (за одбрану од звука артефаката), као и посебне притисак отвори (за оптимизацију притиска ваздуха око дијафрагме). Интерни притисак ваздуха, с друге стране, држе под контролом захваљујући металик наушница Кс-ВИИИ серије, која је наводно омогућавају ухо да се природно прилагоде сваком барометарски смене. Свака од четири модела долази у јединствен металик кућиште, наводно у стању да испоручи различитих аудио мјешавине. Али, сви они имају једну важну карактеристику - Они су стварно скупи. На крају високе цене спектра су КСГ и Кс-ЦЦ моделима, који ће вам вратити неке ¥ 220,000 ($ 2,668). Преговарање ловаца, у међувремену, ће морати да се задовоље ВИИИ, по цени од нешто мање непристојан ¥ 80,000 ($ 970). Наравно, ова слушалица може да гарантује да врло добро врста новца и научних претеривање, мада је свакако тешко измерити њихове вредности без њих изношење за себе спина.

Коначни аудио Десигн Клавирски форте слушалице обећавају концертне дворане звук у банци-разбијање цене првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 20 Маи 2011 14:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмаг | Соурце Коначни аудио Дизајн | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар