сряда, 20 април 2011 г.

ПХИЛИПС ГоГеар Повезивање добија медењаци и неке нове теме, идемо на руку-

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/19/philips-gogear-connect-gets-gingerbread-and-some-new-threads-we/:
Прошло је неко време, јер смо последњи пут видели Филипа ГоГеар ПМП Повезивање , ау међувремену је купио нови изглед и нови укус Андроид. Нова ГоГеар је отишао од беле до црне, изгубила кугле у корист капацитивни екран осетљив на додир, и разменили понизан андроид 2,1 за Медењак . Као и конкуренција компаније Самсунг , уређај такође има приступ Андроид Маркет и све оне апликације које мање ПМП недостаје. Након добијања неке квалитетно време са прототип новог уређаја, пронашли смо бакра боје дугмад и звучника роштиља која се протеже своју десну страну да формира интригантан дизајн, али укупан стане и завршити - да не помињемо недостатак позадинског осветљења за екран - показала да није сасвим спреман за објављивање. Срећом, има довољно времена да се разради Кинкс, као и Пхилипс је везана септембра деби за 8ГБ и 16ГБ верзијама (на $ 179 и да-се-утврђене цене поена, соодветно), и обећао 32ГБ итерација ће доћи касније. ПР након паузе.

Наставити читање Пхилипс ГоГеар Повезивање добија медењаци и неке нове теме, идемо на руку-

ПХИЛИПС ГоГеар Повезивање добија медењаци и неке нове теме, идемо руке-на првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 19 Апр 2011 19:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар