сряда, 20 април 2011 г.

Вонаге ВоИП нуди неограничено позивање на мобилне телефоне у 42 земаља

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/19/vonage-offers-unlimited-voip-calling-to-mobile-phones-in-42-coun/:
То је време , јер смо много чули од све бојне ВоИП провајдера, али то изгледа као Вонаге можда још увек имају пар трикова у рукаву. Најновији сервисни компаније план, познат као Светски Премијум Неограничено, нуди неограничено позивање на мобилне телефоне у 42 земаља - и фиксне мреже у 80 - за $ 55 месечно. Овај план такође предвиђа неограничен локалне и међуградске услуга у САД, Канади и Порторику, позиви и захтева за коришћење телефона са тонским, закачен до интернета путем Вонаге адаптера, за упућивање позива на местима као Велика Британија, Мексико, и Бразил. То не може бити идеално решење основног позива за већину, али то може бити довољно да се Вонаге поново у нашем знаменитости. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање Вонаге нуди неограничен ВоИП позива на мобилне телефоне у 42 земаља

Вонаге ВоИП нуди неограничено позивање на мобилне телефоне у 42 земаља првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 19 Апр 2011 17:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Иахоо! | Соурце Вонаге | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар