сряда, 10 август 2011 г.

Унрелеасед Сони Алпха А77 већ номинован за награду за добар дизајн, открива неколико нових функција

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/10/unreleased-sony-alpha-a77-already-nominated-for-good-design-awar/:
Сони можда тек треба да званично саопшти своју предстојећи Алфа А77 камеру, али захваљујући номинацију страница испред Добар дизајн овог месеца Екпо, коначно могу да добију увид у оно што ова камера ће се интерно пакет. Заиста , А77 ће доћи са 24 мегапиксела Екмор ЦМОС сензор, заједно са прозирним огледалом који омогућава пуно радно време континуирано аутофокус. Поред тога, уз помоћ свог новог БИОНЗ мотор, имамо "најбржи на свету" рафал стопа од 12 фрејмова у секунди, што иде лепо уз 60п и 24п камере режима видео снимања (вероватно у АВЦХД). Оно што је такође ухватио очи је то "први светски" КСГА ОЛЕД електронско тражило, а А55 и А35 долази само са ЛЦД-верзије. Па, само време ће показати да ли ова камера живи до очекивања - по звуку од тога, вероватно ће бити у стању да игра са једним у року од неколико недеља од сада.

[Хвала, понтсуку.]

Упдате: И тек тако, предлог страница је одмах донета доле. Добра ствар смо уштедели копију, мада - Цхецк ит оут након паузе, ако желите да вежбате јапански.

Наставити читање Унрелеасед Сони Алпха А77 већ номинован за награду за добар дизајн, открива неколико нових функција

Унрелеасед Сони Алпха А77 већ номинован за награду за добар дизајн, открива неколико нових функција првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 10 Ауг 2011 05:55:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Добро Десигн Екпо | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар