сряда, 10 август 2011 г.

САТА-ИО извлачење нови САТА Екпресс и уграђени ССД-стандардима, скраћенице обилује

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/10/sata-io-outs-new-sata-express-and-embedded-ssd-standards-acrony/:
То је велики дан за САТА-ИО , као организација има само најавио не један, него два нова САТА стандарда. Први од њих, САТА Експрес спецификација, добија другу половину своје име од "Е" у ПЦИе, јер ће омогућити тренутну САТА стандарда пиггибацк на ПЦИе интерфејс, што је увећало брзине на 16Гбпс 8Гбпс и, у односу на тренутни 6Гбпс . САТА Екпресс је очекује да ће свој званични деби касније ове године. САТА μССД, с друге стране, тренутно је спреман да иде, а већ имплементиран у СанДиск иССД уграђен диск. То ровова модул конектор са старог интерфејса, омогућавајући ОЕМ на стек на једном чипу дискове право на матичној плочи. Обиље САТА Саопштења за јавност везана вас чека после паузе - ако сте у тако нешто.

Наставити читање САТА-ИО извлачење нови САТА Екпресс и уграђени ССД-стандардима, скраћенице обилује

САТА-ИО извлачење нови САТА Екпресс и уграђени ССД-стандардима, скраћенице обилују првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 10 Ауг 2011 03:24:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор САТА-ИО | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар