сряда, 10 август 2011 г.

Самсунг Галаки КСЦовер добија откривена у Немачкој, не сме нас да га пад у блату

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/10/samsung-galaxy-xcover-gets-uncovered-in-germany-dares-us-to-dro/:
Самсунг Галаки Линеуп је постало толико различите да скоро сваки демографске има бар један избор које можете изабрати, са једним јасним изузетком: нисмо видели нераван верзију. Самсунг надајући се да ће испунити да огромну рупу објављивањем Галаксија Ксцовер, свету први Андроид уређај са ИП67 сертификат - што значи да се може потопљене у воду до 1 метра и може да има сопствену против континуираног напада од прљавштине и прашине. Ксцовер ће понудити __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ ван кутије, и има 3,6-инчни дисплеј отпоран на гребање, камером резолуције 3,2 мегапиксела са ЛЕД блицем, ХСДПА 7.2Мбпс и. Компанија је још увек нејасна на друге детаље, као што су цене и доступности; једина земља објавила до сада је Немачка, која би требало да види уређај негде у октобру. Надамо се да уређај ће имати ширу дистрибуцију, а ми знамо за чињеницу Немци нису једини људи на Земљи којима је тешко на својим телефонима. Новинарима након паузе.

Наставити читање Самсунг Галаки КСЦовер добија откривена у Немачкој, не сме нас да га пад у блату

Самсунг Галаки КСЦовер добија откривена у Немачкој, не сме нас да га пад у блато првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 10 Ауг 2011 10:13:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЛандофДроид | извор Самсунг (преведена) | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар