сряда, 10 август 2011 г.

Хандс-он са запалити читач облак: може да замени домаће апликација иПад?

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t39GGnysJCU/hands-on-with-kindle-cloud-reader-an-ipad-app-replacement.ars:

Амазон је коначно лансирао Веб верзију свог Киндле читача, што омогућава корисницима да читају њихове куповине запалити на било ком уређају са Веб прегледача, без потребе за преузимање посебан софтвер. Веб читач, који се зове читач Киндле облак, спортске и онлине и оффлине режиму и могу чак и синхронизацију последњој страни чита (између осталог) преко Киндле уређаја. Али док Киндле облак читач може да се користи скоро било кога, јасно је да пројекат је у великој мери је за иПад, омогућавајући Амазон да пренебрегне Аппле у Апп садржај ограничења , па чак и нуди иПад-пријатељски продавница Киндле није могао да спроведе у матерњи иОС апликација.

Пошто сам страствени запалити читач на мој иПад, дао сам нову ХТМЛ5 заснован читач спина на тој платформи да видим како се разликује од матерњег запалити Апп. По логовање преко реад.амазон.цом (који се може приступити са претраживача, иПад или не), Амазон ће вас упозорити да ћете морати да одобри око Веб прошири своју локалну величину базе података до 50МБ, тако да можете да преузмете и продавница књига за оффлине читање. Ако сте забринути због простора, не морате да сачувате књиге онлине-Ви их можете читати директно из "облака", докле год имате интернет конекцију. Међутим, како се већина корисника Киндле атест, има доста времена у којем сте вероватно се налазите у расположењу да чита, али без везе-воз, на плажи, током нестанка струје, тако да је на форуму функција је дефинитивно Плус.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар