сряда, 10 август 2011 г.

Аустралија Први мобилну мрежу слави 30. рођендан тихо ноћи

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/10/australias-first-mobile-network-celebrates-30th-birthday-with-a/:
Зашто је овај телефон зури у земљу у разочарање? Зато што не могу да верујем да је било 30 година јер је ушао у историју. На данашњи дан пре три деценије, овај 14 килограма звер је коришћен за место првог позив на првој Аустралије мобилну мрежу - Јавна аутоматски телефонски систем, управља Телстра (или Телеком, као што је био познат у то време). Тада, мрежа може само да пружају подршку 1.000 корисника истовремено и омогуће покривање веће Мелбурну област (ствари су се од променило на боље). Уређаја, у међувремену, био је једноставно познат као мобилни телефон и, у ретроспективи, није било све да је мобилни; царпхоне систем укључен 45 центиметар телефон, примопредајник и крову антена - све за нешто више од $ 5,000. Такође би могао продавница невероватних 16 бројева телефона и да обавести кориснике о долазним позивима оглашавањем сирена аутомобила и трепери његове фарове. Аустралијска влада мобилни телефон, међутим, бити релативно кратког века, са ДинаТАЦ 8000к уводећи нове ручни ере, само две године након оснивачке позива Телстра је. Позовите прошлости паузе Вагнерови комерцијалне да ћете рећи све што сте одувек желели да знате о антици, али су сувише уплашени да питате.

[Хвала, Винсент]

Наставити читање Аустралије први мобилну мрежу слави 30. рођендан тихо ноћи

Аустралија Први мобилну мрежу слави 30. рођендан са мирном ноћ у првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 10 Ауг 2011 07:11:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Невс.цом.ау | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар