сряда, 10 август 2011 г.

Нинтендо да ослободи Пламен Црвена 3ДС конзола следећег месеца, наочаре за сунце нису укључени

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/08/10/nintendo-to-release-flame-red-3ds-console-next-month-sunglasses/:
Боље прашину своје најфиније пар нијанси, јер је ова пламена Црвена Нинтендо 3ДС је на путу ка ЕУ. Конзола, која је лансирана почетком овог лета у Јапану, као Црвени Фларе , ће се појавити продавницама следећег месеца (поред нове звезде Фокс 64 3Д игре), придружујући се 3ДС линију која већ садржи Цосмо Црна и Акуа Блуе. Компанија ће такође издати две нове игре ове зиме - Марио 3Д Земљиште у новембру и Марио Карт 7 у децембру - у нади да ће исправљању својих разочаравајући П2 зарада извештај са јаким одмор кампање. Само ће време показати да ли или не да је било какав утицај на крајњој линији Нинтендо, али ако сте заинтересовани за додавање додир Санта налик навијају за своје иулетиде сезоне играње, можете да ухватите Пламена Црвене конзолу 9. септембра, за $ 170 . Сазнајте више информација у пуном ПР-а, после паузе.

Наставити читање Нинтендо да ослободи Пламен Црвена 3ДС конзола следећег месеца, наочаре за сунце нису укључени

Нинтендо да ослободи Пламен Црвена 3ДС конзола следећег месеца, наочаре нису укључени првобитно појавио на Енгадгет он Сун, 10 Ауг 2011 09:21:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар