сряда, 10 август 2011 г.

Невероватна панорамске фотографије Хирошиме након атомску експлозији бомбе

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-wxuYWvI4g0/:
hiroshima

С времена на време, ми прекинути наше редовне директан пренос разбијање вести о Интернет компаније из целог света да се истакне невероватне фотографије. У 2009, ми садржану на свету највећа сферна слика , а раније ове године, у свету највећи фотографија икада у затвореном простору .

Данас, 360Цитиес објавио серију 360 ° историјске фотографије Хирошиме, узимају шест месеци након Боинг Б-29 Суперфортресс Енола Гаи пала атомска бомба под кодним именом "Литтле Бои" на јапански град (6. августа 1945). То је био први пут да атомска бомба је коришћен као оружје.

Према Википедија , "Литтле Бои" директно убио око 80.000 људи, а до краја године, повреде и зрачења донели укупно жртава на 90,000-166,000. Око 69 одсто зграда у граду је потпуно уништена, а око 7 процената тешко оштећена.

Можете да видите језиво разарајући ефекат бомбардовања у 5 панорамске фотографије ( један , два , три , четири , пет ), захваљујући Хирошими мира музеја . Слике су стрељани од стране три различите америчке фотографа, и један јапански фотограф.

Бонус линк: 2011 "Мир декларација" , написао Матсуи Казуми, градоначелник Хирошиме

(Захваљујући Џефри Мартин из 360Цитиес за главе горе)



Компанија:
360ЦИТИЕС

360 Градови прикупља, провизије, домаћина, и организује најбољих светских импресивно панорамске фотографије на Интернету. Наш циљ је да донесе 360 ВР фотографије према мејнстриму, и стварају ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар