вторник, 5 април 2011 г.

Алтец Лансинг је Оцтив 650 иПхоне / иПод звучник док не видео оут, доноси ново значење Расположење осветљење

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/altec-lansings-octiv-650-iphone-ipod-speaker-dock-does-video/:
То није драстично различит од корисника АЛТЕЦ иДевице доковима звучника из раније године, али ако сте у потрази за дневну собу периферне да ће видео излаз из свог иПод Тоуцх или иПхоне, одећа је Оцтив 650 је свакако вредан разматрања. Рова иПад подршку у корист чистије, више компактан дизајн, овај звук док има компонентни / композитни излаз, као и још један трик - подршка за слободан Музика Расположење Апп. Једноставно речено, то ће цеви халуциногених визуелизације на екрану, све док цранкинг из гужве кроз пар од три инча, пуног опсега возачи и угнежђене 4-инчним сабвуфер. Ми смо рекли да је ИоуТубе и Нетфликс излаз је иди, и ту је помоћни прикључак бачен у за оне који лутају Палс са преко најгоре под називом ПМП свих времена . Проверите да следећег месеца за Ницкле испод $ 200, и почните да размишљају сада најважније одлуке у реду: црна ... или шкриљац?

Наставити читање Алтец Лансинг је Оцтив 650 иПхоне / иПод звучник док не видео оут, доноси ново значење Расположење осветљење

Алтец Лансинг је Оцтив 650 иПхоне / иПод звучник док не видео оут, доноси ново значење Расположење осветљење првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 09:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар