вторник, 5 април 2011 г.

БлацкБерри Болд додир прегледана у процурела упутства: припремите се да приклијештити-на-зум

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/blackberry-bold-touch-previewed-in-leaked-tutorials-prepare-to/:


Побио процурила Видео Туториали за предстојеће БлацкБерри уређаје коначно нам даје увид у оно што компанија РИМ је у продавницу да задржи навијача конзервативац из рова платформе . Међу још неколико видео-екран осетљив на додир свих БлацкБерри Монако / тоуцх , ми смо коначно види како популарна Храбар форма ће имати користи од неких екран осетљив на додир магије у пригодно назван Болд додир . Ми смо дугогодишњи фанови традиционалне форме, али ако ништа друго, поред изгледа да буде више проблема него што вреди. Као и његов рођак клизне, Бакља , унос додиром чини још смицалица обзиром на то да исте функције могу се обављати помоћу познатих (и вољени) оптички трацкпад - која не изгледа да било где иде. Наравно, тоуцхсцреен су сви бес ових дана и прстохват-на-зум је лепо, али не можемо помоћи, али питам се да ли је РИМ само убијање времена док се његов дуал-цоре КНКС-опремљеним телефонима погодио безазлен ББМ'ерс. Наравно, компанија је нас импресионирају својом употребом додир приручника , тако да не говори оно што је можда у продавницу долазе БлацкБерри света. Можете Пееп Монако акцију након паузе, или проверите торент других извора у везу, као добро.

[Хвала, Реган М]

Наставити читање БлацкБерри Болд додир прегледана у процурела упутства: припремите се да приклијештити-на-зум

БлацкБерри Болд додир прегледана у процурела упутства: припремите се да приклијештити-на-зум првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 16:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрацкБерри | Соурце ЦрацкБерри , ББЛеакс (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар