вторник, 5 април 2011 г.

Кутак за утакмице Киндле од груписање бесплатан интернет приступ НИТимес.цом са дигиталним издање под

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/nook-matches-kindle-by-bundling-free-web-access-to-nytimes-com-w/:
Држећи се стриктно по абецедном реду, где се води Амазона, Барнес & Нобле следи. Киндле је прошле недеље најавио да укључују приступ изван Иорк Тимес свеже подигнут нови онлајн паивалл као део свог уређаја претплате на Нев Иорк Тимес и сада, гле, кутак породице (укључујући кутак боја ) је следећи тужбу у идентичним моди . Ако сте срећни да добију свој под за најбољег рада из Њујорка кутак новина - која кошта $ 20 месечно, исто као и Леви Амазон - добићете бонус, бесплатан, слободан од пуњења привилегију да будем у стању да приступите без ограничења НИТимес.цом као. Па шта ако се користи интернет издању да буде слободан за последњих елевенти година? Ново време диктира неке феалти се плаћа и ми смо срећни да се ове е-читача снабдеваци помажу да се ублаже (маска?) Да су трошкови за неке од нас. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање кутак мечева запалити од груписање бесплатан интернет приступ НИТимес.цом са дигиталним издање под

Кутак за утакмице Киндле од груписање бесплатан интернет приступ НИТимес.цом са дигитално издање под првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 09:50:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Барнес & Нобле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар