вторник, 5 април 2011 г.

Апп прегледа: СПБ Схелл 3Д за Андроид

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/app-review-spb-shell-3d-for-android/:
Као што сви знамо, лепота Андроид проистиче из чињенице да добијате широк спектар могућности када је реч о уређајима и интерфејс, мада ово друго може понекад да буде мач са две оштрице . Срећом, корисници који су сити са својим надувен андроид интерфејс, али не желе (или не може), неред около са РОМ-а сада имају још један једноставан решење. Хлађење рерне полица је СПБ је Шел 3Д апликација за Андроид, који инсталира као замена (али преносиви) почетни екран који долази са неким диван додаци (Радио прекидачи, позадинско осветљење тамнија, временска прогноза са 3Д графикона, сат са преко 60 скинова, светско време са 3Д света, итд) и ресизеабле фасцикле.

Као што можете видети горе, врхунац показују овде је кул изгледа 3Д Цароусел за пребацивање између до 16 панела, а можете га активирати било додиром или хоризонтално превлачењем доњег центра дугме. Док у карусел режиму, можете да преуредите панела, промените своје боје, или зврчка вишак панела. Све ово није било потребно упутство за читање на нашем крају, тако да је сигурно рећи да је ово прилично интуитиван Апп. Читајте даље да видимо шта је као перформанс.

Наставити читање Апп прегледа: СПБ Схелл 3Д за Андроид

Апп прегледа: СПБ Схелл 3Д за Андроид је првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 13:54:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар