вторник, 5 април 2011 г.

СпацеКс открива планове за најмоћније ракете на свету, соко Тешка

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/05/spacex-reveals-plans-for-worlds-most-powerful-rocket-the-falco/:
СпацеКс обецао нешто велико , и то је сада испоручује. Компанија је данас открио своје планове за тешке соко, који обећава да ће бити "најмоћније ракете на свету." Колико је то моћна? СпацеКс каже 22-прича ракета ће моћи да носи сателита или свемирске летелице тежине преко 53 тона (или 117.000 фунти) на ниском Земљиној орбити, што је скоро дупло Шта Спаце Схуттле може да понесе. Шта више, ово није само далеко обећање. СпацеКс каже да ракете ће бити "спремна" негде следеће године, а први пробни лет је планиран за 2013. Сама величина ракете није то је само продајно место, али - то је такође обећава да ће драстично смањити трошкове слања ствари у свемир, са сваким лансирање требало би да кошта "само" 100 милиона долара. Шеф у прошлости пауза за укус онога што је у продавници.

Наставити читање СпацеКс открива планове за моћне ракете на свету највише, соко Тешка

СпацеКс открива планове за моћне ракете на свету највише, Соко Тешка првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 05 Маи 2011 16:07:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце СпацеКс , Спаце.цом | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар