вторник, 5 април 2011 г.

Туиттер коначно добија легитимна функција претраге, омогућава вам да филтрирате помоћу туеетс Смилеи Фацес

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/04/twitter-finally-gets-a-legitimate-search-function-lets-you-filt/:
Као и веб претрагу Гоогле, Туиттер почела живот чине једну ствар и то раде веома добро. И, баш као и Гоогле, то је задржао и додао мало суптилно побољшања дуж путу да постане зрео интернет алат. Данас, своју чувену упрошћену претрагу функционалност је потребно окренути Макеовер кабине и има појавио сјајнији, срећнији, и много паметнији од друге стране. Више не морате да имате, на пример, конкретна имена ваших омиљених уметника смартпхоне Јаилбреак, само потрага за општи термин и Твиттер ће учинити неке стварне потрази за вас, уместо само да одговарају вашем упиту корисничких имена. Можете чак корак до напредну претрагу, где је додајући ":)" и ": (" оператери одређује да ли ћете добити срећан или Довнбеат туеетс на тему Јо. Дођи да мислим о томе, да је прилично Гоогле Напредна. , где су ваши емотикон оператера?

Туиттер коначно добија легитимна функција претраге, омогућава вам да филтрирате помоћу туеетс Смилеи Фацес првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 16:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Твиттер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар