събота, 27 ноември 2010 г.

Netfllix изпълнителен разкрива метод зад множеството си PS3 лудост UI

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/26/netfllix-executive-reveals-the-method-behind-its-multiple-ps3-ui/:
Netflix не позволява да се движат без изпитване неща на първо място, което се доказва от много варианти виждал в представите си наскоро Гледай Моментално интерфейс за PlayStation 3 , ценообразуването и дори промени в дизайна уебсайт . Главен директор на продукта Нийл Харис отворени за методологията на компанията в отговор на Quora, разкривайки, че е в момента доставят три различни УИС за PS3 и тези опити често се показва, простота коз пълнота. Идеята е да се намери повече информация за вкусовете на хората и колко бързо те откриват информация, като елементи се движат наоколо, но като горд, тъй като те са, ще се предпочитат някои избор по въпроса, вместо на подвижния заровете всеки път, когато натоварването на услугата .

Netfllix изпълнителен разкрива метод зад множеството си PS3 лудост UI първоначално се появи на Engadget на Чет, 26-ти ноември 2010 год. 18:50:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink @ Mathewi | източник Quora | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар